skip to Main Content
DIGITALE ANNONSER

Annonserer du i Os & Fusaposten si nettavis er du garantert eksponering for eit gitt tal med lesarar. Bannerannonser er ein kjøpsutløysande kanal, der bodskapen din vert vist i kombinasjon med redaksjonelle saker.

CONTENT MARKETING

Content Marketing handlar om å skapa verdi for kunden. Denne typen marknadsføring gir deg ei unik moglegheit til å fortelja ein engasjerande og merkevarebyggande historie i den redaksjonelle flyten.

SOSIALE MEDIUM

Ved å nytta målretta og segmentert annonsering i sosiale medium kan du nå bestemte kundar og målgrupper for å bygga merkevare og langsiktige relasjonar.

SØKEMOTOROPTIMALISERING/SEO

Det gjeld å bli funnen når kundane dine søker etter varer og tenester. Dei fleste orienterer seg før eit kjøp – då er det kritisk å vera synleg. Vi hjelper deg med SEO.

NETTSIDER

Ei god og informativ nettside eller landingsside er avgjerande for at dine kampanjar skal kunna føra til sal og gode relasjonar. Vi har ulike pakkar som kan hjelpa deg å gjera nettsida di betre!

MEDIERÅDGIVNING

Ein god plan er viktig i dagens mediemarknad. Men kven skal du eigentleg høyra på? Me kan hjelpa deg med strategiar, utføring og analyse. Kontakt oss for ein uforpliktande prat.

Back To Top